Ellen Elemans
Ellen Elemans
Voorzitter
Werkt voor Consortium voor Innovatie, programmacoördinator van Dé jaarlijkse MBOconferentie en Themadagen in Innovatiehuis. Organiseert Wisselkunst exposities van Bossche Kunstenaars in het Innovatiehuis. Naast moeder van drie jong-volwassen dochters is Ellen E een enthousiast hobby-fotografe, oa. bij evenementen in ‘s-Hertogenbosch.
Doren van Doorn
Dorien van Doorn
Penningmeester
ZZP-er avant la lettre (senior supply chain manager) en logistiek adviseur bij Login Consultancy. Deze bestuurlijke alleskunner is bij Artibosch verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van het evenement.
Ellen Broeren
Ellen Broeren
Zakelijk leider
Eigenaar van BRELL, leverancier voor promotionele producten en (werk)kleding. Daarnaast city-coördinator van Bites&Business-avonden in Den Bosch. Als semi-professionele fotograaf is veel aan het werk in en rond het theater, bij grote premières maar ook bij amateurs. Bij ArtiBosch is Ellen B verantwoordelijk voor subsidies, sponsoring en crowdfunding.
Helena Cuijpers
Communicatie
Rozemarijn Geelen
Rozemarijn Geelen
Artistiek leider
Eigenaar van Theater in Maatpak, een trainingsbedrijf in non-verbale communicatie en improvisatie vanuit theater. Actief als theaterdocent op een internationale school en theatermaker bij onder andere e.s.t.v Doppio. Bij ArtiBosch is Rozemarijn verantwoordelijk voor de inhoud van het uitvoerende programma.