Ook dit jaar organiseren wij in het eerste weekend van September de traditionele kunstmarkt, als onderdeel van Kunstenfestival ArtiBosch, in ’s-Hertogenbosch rond de Sint-Janskathedraal en op de Parade op zondag 3 september 2017.

Theme dit jaar is: HARTSTOCHT
synoniem voor passie; natuurlijke aandrift; verslingerdheid aan eenige ondeugd; groot verlangen naar .. of grote liefde voor ..

Uit de binnengekomen reacties zal de kunstcommissie een selectie maken.
Deelname aan voorgaande kunstmarkten geeft geen automatische rechten op plaatsing voor dit jaar. Uitgangspunt blijft hoge kwaliteit, een diversiteit aan genres, stijlen en kunstvormen, alsmede een redelijk aantal nieuwe exposanten.

Je kunt jouw voorkeur aangeven voor een traditionele kraam of een tent (4×4). Omdat we ook dit jaar weer gebruik zullen maken van de overkapping van Bourgondisch, is het ook mogelijk je eigen panelen of zuilen te gebruiken voor het exposeren van jouw werk, mits dit past bij de uitstraling, die de ArtiBosch organisatie van de kunstmarkt voor ogen heeft.

Geselecteerden zullen half/eind mei 2017 een bevestiging ontvangen met nadere gegevens over kraamopbouw, reglement van deelname, wijze van betaling inschrijfgeld etc.

Zodra je hebt aangemeld voor de kunstmarkt en we jouw actuele contactgegevens hebben, zullen we je ook op de hoogte houden van het laatste nieuws over Kunstenfestival ArtiBosch, zoals de crowdfunding die per 1 maart zal starten om het Kunstenfestival op een hoger niveau te tillen én meer bekendheid te genereren. Daar profiteer jij als deelnemend kunstenaar natuurlijk ook van mee!

Man/Vrouw (verplicht)
ManVrouw