Artibosch is op zoek naar jou!!

Ben jij diegene, die het thema van de editie van 2018 het mooist kan verbeelden? Maak jij het winnende ontwerp voor 2018, dan zal dát ontwerp te zien zal zijn op de social media-kanalen van Artibosch, de website, de posters en flyers én natuurlijk tijdens het Kunstenfestival ArtiBosch zondag 2 september op de Parade zelf.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur je inzending (of een foto van je ontwerp bijvoorbeeld) uiterlijk 15 maart aanstaande naar ontwerp@artibosch.nl.

Alle vormen van kunst zijn mogelijk, alles wat past binnen het thema van 2018:

ONSCHULD
”Onschuld is als een onbesproken geest, een vrije gedachte. Het startpunt voor de kunstenaar. Het is als een onbeschreven blad papier, een onbeschilderd doek of een onbewerkt stuk klei of steen. Van daaruit kan een kunstwerk tot stand komen. Creativiteit komt voort uit het niets en krijgt daardoor zijn unieke vorm en inhoud.“

Voor inspiratie kun je het filmpje bekijken:

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit de Kunstselectiecommissie van ArtiBosch versterkt met Tim Veldhuis, Educator van het NoordBrabants Museum.

De winnaar krijgt begin april persoonlijk bericht.

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer expliciet de voorwaarden opgenomen in het reglement. Het reglement kun je hier downloaden. ArtiBosch kan onder geen enkel beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele aanpassingen. Afwijkingen van het reglement zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming ArtiBosch.

Ben jij als kunstenaar ook geïnteresseerd in een plek op de kunstmarkt op de Parade op 2 september 2018, dan kun je daar separaat voor aanmelden via door naar Inschrijven Kunstmarkt 2018 te gaan.