PROGRAMMA

11:00 uur
Start ARTIBOSCH op de Parade en het St. Jans kerkhof.
Met de Kunstmarkt, ArtiKids, Art Pub, de boeken- en platenmarkt, diverse Food trucks, podium kunsten, street acts etc.

12:00 uur
Start Kunstroutes, zowel de Oranje als de Paarse route, bij het Informatiepunt.

Doorlopend street acts van o.a.

De Hartverwarmers

HARTSTOCHT is in the air! De dames van De Hartverwarmers zorgen voor een hartverwarmende en liefdevolle sfeer. Vleiende berichtjes, lieve kushandjes, een schalkse knipoog: u wordt hartstochtelijk bedolven onder liefde verspreidt door de Hartendames!

Les Suzettes

Les Suzettes is een (straat)zanggroep uit Eindhoven die uit 12 vrouwen bestaat. Ze
repeteren wekelijks met Lizzie Kean (vocal coach, arrangeur, componist) en zij schrijft ook de arrangementen.

Rosalie en Nathalie

Twee ‘serveersters’ nodigen bezoekers uit om aan te schuiven bij hun zitje. Met gebaren ontvouwt zich een interessant gesprek en komen er prikkelende vragen op tafel.

De Italianen

De Italianen maken verleidelijk muzikaal straattheater. Deze galante casanova’s zingen de mooiste serenades. Ze zullen harten gaan veroveren met hun hartstochtelijke zang en flirts.

13:00 uur
Optreden van Anne van Damme op het Podium.

Anne van Damme is een jonge Rockacademie alumni die weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem. Ze fabriceert frisse popsongs met teksten die diep, ontroerend kunnen zijn, maar ook gevat en direct. Haar voorliefde voor punkrockbandjes weet ze perfect te combineren met de invloeden van singer-songwriters als Jim Croce, Ed Sheeran en Joni Mitchell.

13:30 uur
Start Kunstroutes, zowel de Oranje als de Paarse route, bij het Informatiepunt.

Doorlopend street acts.

Optreden van Kyle en Guilmar op het Podium.

Guimar (zang) en Kyle (piano) voelen elkaar muzikaal naadloos aan en nemen het publiek al jaren mee in een unieke sfeer. Met eigen composities, maar ook arrangementen van hun favoriete artiesten zoals Kurt Elling, Michael Bublé en Antonio Carlos Jobim, maakt dit duo een héle muzikale weg op ons ArtiBosch evenement.

14:15 uur
Doorlopend street acts.

Optreden van Lisa van Nes op het Podium.

Lisa van Nes is een jonge singer-songwriter. Van de kleine liedjes waar haar stem soms even breekt, tot de stevige songs… Ze neemt haar publiek mee naar een plek waar de zon schijnt en waar het gras naar een nieuw seizoen ruikt.

15:00 uur
Start Kunstroutes, zowel de Oranje als de Paarse route, bij het Informatiepunt.

Doorlopend street acts

Optreden van Lageira del Sol op het Podium.

Lageira del Sol maakt authentieke, muzikale interpretaties die ze presenteren op een pure en intense wijze. Geniet van de warme en ontspannen sfeer van hun optreden. Waant u zich op de zonnige stranden van Rio de Janeiro, samen met Lageira Del Sol!

15:45 uur

Doorlopend street acts.

Optreden van Luna Lopez op het Podium.

Het duo Luna López, was eigenlijk al geboren op het moment Lilly en Carlota elkaar ontmoetten. De zangeres en gitariste voelen elkaar aan, vullen elkaar aan en weten elkaar én anderen te inspireren met hun muziek. Het levert fonkelende soul, pop, blues en jazz op.

16:30 uur
Doorlopend street acts.

Optreden van Laura Beekman en Carlo op het Podium.

Als singer-songwriter sprankelt Laura Beekman op het podium en weet het publiek mee te nemen in haar grote spelplezier. Met speels gemak laat ze toegankelijke songs horen die je meteen meezingt. Muziek zonder opsmuk, met een heerlijk poprock sausje!

17:00 uur
Einde van het 41ste ArtiBosch evenement

Festival Artiesten
ArtiKids
Andere Programma Onderdelen