Op het podium op de Parade, naast het ArtiBosch terras.

12.15 – 12.40 uur

 • Close Harmony Group Confetti uit Venray bestaat uit een enthousiaste groep van 7 zangeres en 10 zangeressen. Zij zingen vooral close harmony arrangementen. Het grotendeels Engels repertoire groeide door de jaren heen uit tot een lijst met a-capella muziek, en daarnaast ook musical- en popnummers. Ze hebben jarenlange ervaring en zingen met veel plezier.

12.45 – 13.30 uur 

 • Anne van Damme is een singer songwriter die met eigen nummers het muzikale land verrast. Er zijn weinig singer-songwriters die een ruwe en eerlijke cd kunnen neerzetten als zij doet met Waves. Met haar prachtige stem en pure teksten vertelt zij over ervaringen uit het leven. Kijk maar eens op haar website  

  www.annevandammemusic.com

13.35 – 14.20 uur

 • Blue7 is een band die zich vanuit de rock basisuitstapjes veroorlooft naar blues, jazz, ballades en zelfs reggea. Eigen geschreven nummers worden afgewisseld met bekende covers. Hun optredens zijn altijd een feest en nodigen uit om mee te zingen en te dansen. De muzikale variatie is ook terug te horen op hun onlangs uitgebrachte CD “Back-to-the-City”. Ook op Spottyfy en I-tunes te horen.

  Boekingen: Hansvanderlinden@home

14.30 – 15.15 uur

 • Denise Heins is een zangeres en veelzijdige muzikante die met gezellige, vrolijke, sfeervolle en ontroerende nummers het publiek vermaakt. Geniet van haar zang en ukelele, van jazz tot pop, rock & rap.

  www.deniseheins@tiscali.nl

15.25 – 15.55

 • Lieve Lust is een jong en gedreven theatercollectief uit Den Bosch dat dynamische voorstellingen maakt, vaak op locatie. Muzikaliteit, humor en een eigenzinnige beeldtaal zijn de ankers in hun veelzijdige repertoire. In de zomer van 2019 trekt Lieve Lust rond met “The Taming of the Shrew”, oftewel Het Temmen van de Feeks. Een komische voorstelling voor jong en oud naar het beroemde verhaal van Shakespeare.

  www.lievevantuijl.nl

16.00 – 17.00

 • Koor Voluum is een koor uit ‘s Hertogenbosch met een 35-tal leden. Naast een hoog kwalitatief zangniveau kenmerken hun optredens zich door een beweging en expressie. Hun nummers worden gebracht met enthousiasme en vol energie. Zij hebben afgelopen jaren met succes regelmatig eigen theaterproducties opgevoerd. Kortom een lust voor oor en oog. Komt dat zien!

  Boekingen via: boekingen@koorvoluum.nl