Jong Keramiek

Het is een bijzonder genoegen mij te mogen voorstellen als opvolgster van ons familie bedrijf ‘Jong Keramiek’. De oprichtster hiervan is mijn moeder Sjannie Bouwman een bekende en gevestigde naam in de keramiek wereld.

In haar carrière vervaardigde Sjannie Bouwman beelden in opdracht van diverse bedrijven en instellingen, zoals een beeldengroep in de hal van verzorgingstehuis Borgstede te Barendrecht, het beeldje Oud-Strijders dat door de Bond van Oud Strijders aan Prinses Beatrix werd overhandigd en een prachtig sculptuur voor het bedrijf Vencomatic te Eersel. Bij de opendag is het kunstwerk door Koning Willem-Alexander onthuld.
Dit jaar zijn we geïnterviewd door Studio Alphen op de kunstmarkt Parkvilla in Alphen aan den Rijn,hebben we de eerste prijs gewonnen voor de ‘mooiste kraam’ op de kunstmarkt in Berkel-Enschot en staat we met onze kunst op de voorpagina in de krant ‘Delftse Post’ tijdens de Delfste keramiekdagen.
Doordat ik met keramiek ben geboren en opgegroeid tezamen met de decennia ervaring van Sjannie Bouwman zijn onze kunstwerken artistieke hoogtepunten met daarbij onze specialisatie ’tuinbeelden’. Beelden die weer- en vorstbestendig zijn.
Sculpturen waarbij u een leven lang van kan genieten en een uniek cadeau om te geven of te krijgen!

https://jongkeramiek.nl/2017/10/24/binnenbeelden/