ArtiBosch NATUURLIJK!

De winnaar van de ontwerpwedstrijd 2024 is bekend
Dit jaar hebben we ons laten inspireren door de natuur in al haar diversiteit. Het thema “ArtiBosch Natuurlijk!” werd door de jury als beste verbeeld door Floor Verheij – de Haan.

Haar beeld zal worden gebruikt op alle gedrukte en digitale uitingen van ArtiBosch 2024. Hiervoor heeft Maud Smith van Buro Keet een AI bewerking van FLORALIA gemaakt.

Deelnemers Ontwerpwedstrijd

De jury had dit jaar veel te kiezen! Maar liefst 31 inzendingen van kunstenaars, waaronder ook veel ‘afstudeerders’ en studenten van St Joost kunstacademie, Avans en enkele deelnemers van Atelier Kempro, hebben zich laten inspireren door het thema ArtiBosch NATUURLIJK! dat de brede rijkdom van het leven omarmt. De greenzeloze schoonheid en kracht van Moeder Natuur, gekenmerkt door haar onbevangenheid, fascinerende contrasten en vergankelijkheid, dienden als onze leidraad.

De winnaar is geworden: Floor Verheij – de Haan met haar werk FLORALIA.

Overige inzendingen

De kunstenaars kunnen hun inzendingen ook op ArtiBosch Kunstmarkt tonen in de ‘ontwerpwedstrijdkraam’ op zondag 1 september 2024 op de Parade. Je kunt hun inzendingen binnenkort bekijken op de pagina van de Ontwerpwedstrijd 2024

ArtiBosch Natuurlijk – ontwerpen 2024

Winnaar ArtiBosch NATUURLIJK! : Floor Verheij – de Haan