Jongerenprogramma

Kom op zondag 4 september naar de CREATIEVE BROEDPLAATS of meld je aan voor de workshops GRAFFITI of CHOCOLADE SCHILDEREN.

Voor deze workshops geldt een minimumleeftijd van 15 jaar, er is geen maximumleeftijd; ook geschikt voor oudere jongeren. Let op: VOL = VOL, bij de workshops is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Chocolade schilderen om 12 uur met Tante Annie van ChocoLoca.
Graffiti workshops vanaf 13:30 uur met Bart van Kings of Colors.
Aanmelden voor de workshops kan nu al via ellenelemans@artibosch.nl

Voor de jongere jongeren hebben we ArtiKids, daarvoor hoef je niet aan te melden, zie ook de ArtiKids Pagina.

De creatieve broedplaats
Een verzamelplek vol vragen en verhalen om samen op te broeden. 

Op Artibosch is er een creatieve broedplaats waar we ontmoeten en creëren. Met een interactief en prikkelend programma staat de zoektocht centraal. Want zoekend zijn we allemaal. Persoonlijk en Maatschappelijke vraagstukken, zowel groot als klein, zetten ons aan het denken. Dit vraagt om nieuwe perspectieven. We zoeken de ruimte voor dialoog en experiment op om nieuwe verbindingen te laten ontstaan. Kunst kan ons anders laten kijken, dat is echt boeiend. 

In de fysieke ruimte brengen we vragen, verhalen en verbeelding samen. Allemaal hebben we onze eigen blik, daarnaast laten we ons inspireren door de blikken van anderen in schilderijen, films, muziek en meer. Wanneer werd jij voor het laatst verwonderd? 


Doe je mee? Heb jij een vraag waar je al tijden op zit te broeden? Ben jij op zoek naar nieuwe mensen en ideeën? Zin om creatief te komen brainen? Of heb je behoefte om verwonderd te worden? Kom dan vooral langs!

Ps. Stiekem langs lopen en even gluren is ook oké. 

Initiator en kartrekker van de ArtiBosch creatieve broedplaats is Jopie de Zeeuw (De kunstwerkerij – Facilitator in verbeeldingskracht)

Bij de creatieve broedplaats ontmoet je o.a. Naomi de Rooij:
graffiti werken tonen een verrassend geheel met speelse karakters en realistische afbeeldingen. Naomi (21) werkt dit festival ook aan komische graffiti portretten van voorbijgangers. Maak vast kennis met haar werk op haar website

Creatieve broedplaats – De Kunstwerkerij – Insta @jopie.dezeeuw