Vrijwilligers

ArtiBosch wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Naast een dagelijks bestuur van voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester en productieleider zijn er de functies van PR en communicatiemedewerker, sponsoring- en subsidieverwerver en artistiek leider. Verder is er een videoteam en vrijwilligers die Artikids, de Kunstroute en de exporuimte voor jonge aankomende kunstenaars verzorgen. Op de dag zelf zijn er een tiental vrijwilligers die allerhande zaken en diensten regelen zoals ontvangst en begeleiding van de kunstenaars en optredenden en informatie verschaffen aan de bezoekers. Voor vacatures zie hier.

Bestuursleden

Gepensioneerd <br>Facility manager<br>kunstverzamelaar<br>levensgenieter
Cees Strobosch

Voorzitter

Werkt voor Consortium voor Innovatie, organiseert MBO activiteiten en Wisselkunst exposities van Bossche Kunstenaars in het Innovatiehuis. Hierdoor is ze in 2014 betrokken geraakt bij ArtiBosch. Hobby-fotografe, oa. bij evenementen in ‘s-Hertogenbosch.
Ellen Elemans

Vice voorzitter, Kunstselectie, Vrijwilligers

Voormalig manager in de gezondheidszorg. Nu genietend van het leven, mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en alles wat op mijn pad komt en het leven interessant en aangenaam maakt. Kunst en cultuur in al zijn vormen is daar een van.
Frans Sondag

Secretaris

Kees is de algemeen directeur en fiscalist bij Buro Burmanje, was al penningmeester voor meerdere organisaties. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje, wandelt graag en is hij dol op zijn kleinkinderen.
Kees Burmanje

Penningmeester

Zij werkt als vrijwilliger voor het Kunstenfestival ArtiBosch. Zij is het eerste contact voor de kunstenaars en de Kunstmarkt.
Rosalie van Loon

Productieleider

Vrijwilligers

Naast de vele vrijwilligers op de eerste zondag van september, hebben de volgende personen ook een taak in de voorbereidingen van het Kunstenfestival.

Koos Henkens

Festival programma

Liesbeth Sondag

ArtiKids

Culinair journalist<br>Stylist, auteur kookboeken<br>Kunstverzamelaar
Riet Sprengers

Kunstselectie, Juryvoorzitter ontwerpwedstrijd

Vacature