ArtiBosch organiseert ONLINE EXPOSITIE op de website


Nu Corona en de maatregelen ons dwingen thuis te werken en veel binnen te blijven, missen wij als kunstliefhebbers het enorm om een kunstenfestival als ArtiBosch, ateliers, galeries en musea te bezoeken.

Dat heeft ons doen besluiten om via onze website kunstenaars een podium te bieden in een

Online Expositie

Heb je de feestelijke opening gemist? Je kunt de Expositie nog altijd online bekijken!

Naar de online Expo

Ruim 70 kunstenaars delen hun werk op onze website. Bekijk het ingezonden werk en klik op de afbeelding voor meer informatie over de kunstenaar.

Online Expositie

.

De aanmelding voor de expositie is inmiddels gesloten. Meer dan 70 kunstenaars hebben gehoor gegeven aan onze oproep.

De opdracht was:
Stuur ons een foto van één kunstwerk dat u het afgelopen jaar heeft gemaakt. Wellicht is het tot stand gekomen onder invloed van Corona of alle ontwikkelingen en maatregelen daar omheen. Of misschien heeft het u juist geïnspireerd en veel rust gegeven om kunstwerken te maken.

De Online Expositie is te bekijken via https://artibosch.nl/onlineexpo/

Let op: deze ONLINE EXPO staat los van de reguliere kunstmarkt. Uw inzending (één per kunstenaar) wordt alleen beoordeeld voor de tijdelijke online expositie.

Voor de kunstmarkt 2021 (die we hopen op 5 september te kunnen organiseren) kunt u HIER inschrijven.

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft op dit moment nog geen besluit genomen over de evenementen op de Parade in 2021, zoals ArtiBosch Kunstmarkt 2021 op zondag 5 september. We hopen u daar begin juni uitsluitsel over te geven. Dat melden we dan elders op deze website.