ArtiBosch organiseert ONLINE EXPOSITIE op de website


Nu Corona en de maatregelen ons dwingen thuis te werken en veel binnen te blijven, missen wij als kunstliefhebbers het enorm om een kunstenfestival als ArtiBosch, ateliers, galeries en musea te bezoeken.

Dat heeft ons doen besluiten om via onze website kunstenaars een podium te bieden in een ONLINE EXPOSITIE.

.

Feestelijke opening 30 april

Wil je ook de online opening bijwonen? Stuur dan een mail naar ellenelemans@artibosch.nl en je ontvangt de Zoom link.

De aanmelding voor de expositie is inmiddels gesloten.
De opdracht was:
Stuur ons een foto van één kunstwerk dat u het afgelopen jaar heeft gemaakt. Wellicht is het tot stand gekomen onder invloed van Corona of alle ontwikkelingen en maatregelen daar omheen. Of misschien heeft het u juist geïnspireerd en veel rust gegeven om kunstwerken te maken.

Als u bij dit werk een korte toelichting stuurt, dan kunnen we die wellicht op onze website plaatsen. Vermeld hierbij ook uw website of link naar een ander online platform met uw werk, dan kunnen we de websites linken en elkaars publiciteit versterken.

We vragen u een afbeelding van (of link naar) uw kunstwerk vóór 1 april 2021 te zenden naar kunstmarkt@artibosch.nl

Begin april zal de kunstcommissie een selectie maken van de online ingezonden kunstwerken. Het streven is om de ONLINE EXPOSITIE op 1 mei 2021 te “openen”.

Let op: deze ONLINE EXPO staat los van de reguliere kunstmarkt. Uw inzending (één per kunstenaar) wordt alleen beoordeeld voor de tijdelijke online expositie.

Voor de kunstmarkt 2021 (die we hopen op 5 september te kunnen organiseren) kunt u HIER inschrijven.

De Kleur-en-Rijk themafoto van 2020 (Christel Smits, De Wenteltrap) wordt ook in 2021 gebruikt voor ArtiBosch publicaties.

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft op dit moment nog geen besluit genomen over de evenementen op de Parade in 2021, zoals ArtiBosch Kunstmarkt 2021 op zondag 5 september. We hopen u daar begin juni uitsluitsel over te geven. Dat melden we dan elders op deze website.