Artibosch 2022
Kunst betovert

Ben jij diegene, die het thema van Kunstenfestival ArtiBosch 2022 het mooist kan verbeelden? Maak jij het winnende ontwerp voor 2022, dan zal dát ontwerp te zien zijn op de social media-kanalen van ArtiBosch, de website, de posters en flyers én natuurlijk tijdens het Kunstenfestival ArtiBosch zondag 4 september op de Parade in  ’s-Hertogenbosch.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur een foto van je ontwerp uiterlijk 15 maart 2022 naar ontwerp@artibosch.nl

Alle vormen van kunst zijn mogelijk, alles wat past binnen het thema van 2022.

Thema 2022 Kunst betovert

Kunst heeft zijn eigen betekenis die door iedereen naar eigen inzicht kan worden ingevuld. Vraag niet wat het is of wat het betekent maar hoe je het ervaart, wat het met je doet. Dat is de betovering van kunst, de magie die het je brengt.

De kunstenaar die het winnende ontwerp maakt, krijgt een gratis plek op het kunstenfestival en het ontwerp wordt getoond op bijna alle gedrukte uitingen voor de kunstmarkt in 2022.

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer expliciet de voorwaarden opgenomen in het reglement (via de button). ArtiBosch kan onder geen enkel beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele aanpassingen. Afwijkingen van het reglement zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van ArtiBosch.

Lees het reglement

Thema ArtiBosch 2022 Kunst betovert

©Lumen

Inzendingen moeten uiterlijk 15 maart 2022 worden ingezonden naar: ontwerp@artibosch.nl . De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ben jij als kunstenaar alleen geïnteresseerd in een plek op de kunstmarkt op de Parade op 4 september 2022, dan kun je je daar separaat voor aanmelden via onze website.