Artibosch thema 2023
KUNST & VRIJHEID

ArtiBosch nodigt beeldende kunstenaars uit voor het thema van 2023 ‘Kunst & Vrijheid’ een werk te creëren dat de zin van dit thema verbeeldt.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur een foto van je ontwerp uiterlijk 15 maart 2023 naar ontwerp@artibosch.nl

Alle vormen van kunst zijn mogelijk, alles wat past binnen het thema van 2023. Als het maar als een afbeelding te verwerken is in onze publicaties. Onze ontwerpster zal het verwerken in flyers, posters en online afbeeldingen voor op onze website.

Thema 2023 Kunst & Vrijheid

Kijken naar kunst, hoe?
Kunst kijkt als het ware naar ons. Spoort ons aan, verkent mogelijkheden, brengt ons op ideeën, trekt onze aandacht, maakt ons bewust en nieuwsgierig en zet ons aan tot vragen stellen. Kunst kan troost bieden, neemt onrust weg of veroorzaakt het juist, verandert onze manier van kijken, geeft ruimte voor eigen inbreng en spreekt tot de verbeelding.

Kortom, kunst biedt ons de vrijheid te denken over onszelf, onze medemens en onze samenleving.

De kunstenaar die het winnende ontwerp maakt, krijgt een gratis kraam op het kunstenfestival en het ontwerp zal verschijnen op (bijna) alle gedrukte uitingen voor ArtiBosch in 2023.

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer expliciet de voorwaarden opgenomen in het reglement (via de button). ArtiBosch kan onder geen enkel beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele aanpassingen. Afwijkingen van het reglement zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van ArtiBosch.

Lees het reglement

Thema ArtiBosch 2023 ‘Kunst & Vrijheid’

©Lumen

Inzendingen moeten uiterlijk 15 maart 2023 worden ingezonden naar: ontwerp@artibosch.nl . De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ben jij als kunstenaar alleen geïnteresseerd in een plek op de kunstmarkt op de Parade op 3 september 2023, dan kun je je daar separaat voor aanmelden via onze website.