Artibosch thema 2024
ARTIBOSCH NATUURLIJK!

ArtiBosch nodigt beeldende kunstenaars uit voor het thema een werk te creëren dat de zin van dit thema verbeeldt.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur een foto van je ontwerp uiterlijk 15 maart 2024 naar ontwerp@artibosch.nl

Alle vormen van kunst zijn mogelijk, alles wat past binnen het thema van 2024. Als het maar als een afbeelding te verwerken is in onze publicaties. Onze ontwerpster zal het verwerken in flyers, posters en online afbeeldingen voor op onze website.

Thema 2024 ArtiBosch Natuurlijk!

Het thema voor 2024 is net zo vanzelfsprekend als ArtiBosch dat al meer dan 47 jaar bestaat. We richten ons dit jaar op de natuur in de breedste zin van het woord. In deze tijd zou kunst zich met name bezig moeten houden met de essentie van het leven, de natuur, onbevangen, ongekunsteld.
 
ArtiBosch besteedt de laatste jaren, naast aan het bekende kunstminnende publiek, steeds meer aandacht aan jongeren in de leeftijdscategorie 10 tot 30 waarvoor het klimaat een belangrijke factor voor hun toekomst is.
 
We nodigen onze kunstenaars van harte uit een ontwerp voor de affiche van 2024 in te zenden. De winnaar wordt in al onze publiciteitsuitingen meegenomen en krijgt bovendien een gratis kraam op het Kunstenfestival ArtiBosch op zondag 1 september 2024

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer expliciet de voorwaarden opgenomen in het reglement (via de button). ArtiBosch kan onder geen enkel beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele aanpassingen. Afwijkingen van het reglement zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van ArtiBosch.

Lees het reglement

Thema ArtiBosch 2024 : ArtiBosch Natuurlijk!

©PuurStipDesign

Inzendingen moeten uiterlijk 15 maart 2024 worden ingezonden naar: ontwerp@artibosch.nl . De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Ben jij als kunstenaar alleen geïnteresseerd in een plek op de kunstmarkt op de Parade op 1 september 2024, dan kun je je daar separaat voor aanmelden via onze website.