Foto’s van ArtiBosch Kunstenfestival 2022

Op zondag 4 september 2022 vond voor de 47e keer het ArtiBosch Kunstenfestival plaats op de Parade in ‘s-Hertogenbosch.

Het was een prachtige dag voor ArtiBosch, mooi weer voor de Kunstmarkt, niet zo warm als de weken ervoor en de 100 kunstenaars op de Parade hebben zich prachtig gepresenteerd.

Daarnaast waren er diverse optredens op het podium en leuke activiteiten voor kinderen en (oudere) jongeren. In de onderstaande foto reportages kun je nog even terugkijken.

Foto’s van Marja Leenders

Marja Leenders, al jaren verbonden als vrijwilliger en fotografe aan ArtiBosch, maakte ook dit jaar weer een reportage van de kunstmarkt, ArtiKids, de optredens op het podium en de Kunstroute.
Bekijk haar foto’s en enkele collages via deze link.

Foto’s van Sheila Schriks

Sheila Schriks heeft als studente bij het Koning Willem I College meegedaan aan een project om jongeren te betrekken bij Kunstenfestival ArtiBosch. Zij gaf aan als vrijwilliger foto’s te willen maken tijdens ArtiBosch; bekijk haar reportage via de link.
Haar foto’s zul je ook terugzien in de socials.

Foto’s van Lisa van Hoof

Lisa van Hoof heeft als studente bij het Koning Willem I College meegewerkt aan een project voor Kunstenfestival ArtiBosch om jongeren bij ArtiBosch te betrekken.
Eén van de aanbevelingen van haar projectgroep was ‘het anders gebruiken van sociale media’. Ze heeft toen aangegeven ons te willen assisteren in het gebruik van Instagram en heeft hiervoor een fotoserie gemaakt, die je ook hier kunt terugzien.

Snapshots van Ellen Elemans

Als lid van het bestuur maakt Ellen tussen de bedrijven door op de dag van het Kunstenfestival ook wat foto’s met haar telefoon. Bekijk haar impressie van oa. de opbouw ‘s morgensvroeg, sfeerbeelden en activiteiten zoals het ‘chocolade schilderen’ (en lekker opeten van je kunstwerk) via de link.