Foto’s van ArtiBosch Kunstenfestival 2023

Op zondag 3 september 2023 vond voor de 48e keer het ArtiBosch Kunstenfestival plaats op de Parade in ‘s-Hertogenbosch.

Het was een prachtige dag voor ArtiBosch, mooi weer voor de Kunstmarkt, niet zo warm als de weken ervoor en de 100+ kunstenaars op de Parade hebben zich prachtig gepresenteerd. En was er een mooi Jongerenprogramma (mede mogelijk gemaakt door de Gemeentelijke subsidie) met pas afgestudeerd veelbelovende jonge kunstenaars. Natuurlijk was er voor de jongsten ArtiKids en workshops Grafiti en Motanka poppen maken voor de (oudere) jongeren.
Daarnaast waren er diverse optredens op het podium, Bekijk het programma.

In de onderstaande foto reportages kun je nog even terugkijken. Klik op een foto om de volledige grootte te kunnen bekijken, je kunt dan alle foto’s groot formaat via de pijltjes <- en -> bekijken.

Foto’s van Marja Leenders

Marja Leenders, al jaren verbonden als vrijwilliger en fotografe aan ArtiBosch, maakte ook dit jaar weer een reportage van de kunstmarkt, ArtiKids, de workshops en het Jongerenprogramma én de optredens op het podium.
Bekijk haar foto’s via deze link.

Foto’s van Rosalie van Loon

Als vrijwilliger bij ArtiBosch staat Rosalie al vroeg op de Parade om de markt op te bouwen; zij heeft voorafgaand ook het contact met de kunstenaars. De rest van de dag heeft ze wat meer tijd om foto’s te maken; bekijk haar reportage via de link.

Snapshots van Ellen Elemans

Als lid van het bestuur maakt Ellen tussen de bedrijven door op de dag van het Kunstenfestival ook wat foto’s met haar telefoon. Bekijk haar impressie (en enkele foto’s van Peter) van oa. de opbouw ‘s morgensvroeg, sfeerbeelden van de Kunstmarkt en het Jongerenprogramma en de workshops.
Ook is Ellen via de Avontuurlijke Klim vanaf de SintJan naar gaan kijken (dit wel met haar fotocamera). De gelijkenis met het schilderij Lakenmarkt kwam van vrijwilliger Gonny Verhoeven.
Kijk mee via de link.

Filmpjes van Ellen Elemans

Naast het aansturen van de vrijwilligers… Een paar filmpjes kun je (binnenkort) bekijken via de link.