Ontwerpwedstrijd

Opnieuw willen we kunstenaars uitnodigen mee te doen met onze Ontwerpwedstrijd.
Het thema van 2022 is KUNST BETOVERT.
Kunst heeft zijn eigen betekenis die door iedereen naar eigen inzicht kan worden ingevuld. Vraag niet wat het is of wat het betekent maar hoe je het ervaart, wat het met je doet. Dat is de betovering van kunst, de magie die het je brengt.
 
Wilt u meedoen, stuur dan een foto van uw kunstwerk naar ontwerp@artibosch.nl.

Sinds een aantal jaren kiest ArtiBosch ieder jaar een thema. Daarvoor worden kunstenaars uitgenodigd een kunstwerk in te zenden waaruit een deskundige jury een keus maakt.
In 2018 was dat thema ‘Onschuld (winnaar: Mascha de Haas -mixed media), in 2019 Schitter en Schijn (winnaar Leo Stravers-glasplastiek)) en voor 2020 Kleur-en-Rijk (winnaar: Christel Smits-foto: De Wenteltrap).

Christel Smits – 2020

Negen jaar geleden is mijn hobby fotografie uitgegroeid tot een ‘semiprofessionele’ liefhebberij. Dit kwam mede doordat ik enkele workshops heb gedaan en een vervolgcursus fotografie bij de Volksuniversiteit. Sindsdien ben ik druk met fotografie.

In 2017 heb ik intensief als fotograaf meegewerkt aan een jubileumboek: ”Samenleving, samenleven, samen zijn“. Dit prachtig boek vertelt vele persoonlijke verhalen van hele verschillende mensen. Om de thema’s kracht bij te zetten is mij gevraagd om foto’s te maken van de kunstenaars en hun kunstwerken. Mijn foto’s zijn ook gebruikt voor een set kunstkaarten, welke tegelijk is uitgebracht met bovengenoemd boek.

Vanuit thuis kan ik heerlijk fotograferen: vogels, natuur, macro. Eigenlijk vind ik allerlei vormen van fotografie leuk, ook architectuur en natuurlijk portretten/straatfotografie.

Leo Stravers – 2019


Mascha de Haas – 2018


Deelnemers ontwerpwedstrijd 2020

Elma Steenveld – klaase Bos
Elma Steenveld – klaase Bos
Website
Frans Artz
Frans Artz
Frederique Bruijnen
Frederique Bruijnen
Website
Hanny Broumels
Hanny Broumels
Hong
Hong
Website
Ineke Voigt
Ineke Voigt
Website
Janneke de Jong
Janneke de Jong
Website
Jasper Toeli
Jasper Toeli
Website
Julie Verité
Julie Verité
Leo Stravers
Leo Stravers
Marijke Prins
Marijke Prins
Miranda Meurs
Miranda Meurs
Website