Het gaat door: 5-9-2021 Kunstenfestival ArtiBosch


Op 5 september 2021 zal het Kunstenfestival ArtiBosch weer plaatsvinden op de Parade in ‘s-Hertogenbosch.*

De kunstmarkt én het festivalprogramma met diverse optredens maakt deel uit van de Bossche Zomer activiteiten en gaat dit jaar samen met de terrassen van de Horeca op de Parade.

De vergunning is verleend en *als er geen nieuwe ontwikkelingen zijn en de dan geldende RIVM maatregelen het ons niet onmogelijk maken, gaan we de kunstmarkt en het festival organiseren met respect voor de 1,5 meter.

Op zondag 5 september plannen we een prachtige en kwalitatief hoogwaardige kunstmarkt met marktkramen en exposities in tenten én vinden er diverse optredens plaats. Voor de jongsten is er ArtiKids, waar kinderen zich creatief kunnen uiten, een Kunst- en Designroute naar kunstinstellingen, galeries en musea naast de gezellige terrassen op de Parade.

Het thema dat voor 2020 gekozen is luidt: Kleur-en-Rijk. Ook in 2021 is dit thema nog actief om daarmee een extra kleurrijke impuls aan ArtiBosch te geven. Een aantal kunstenaars hebben een kunstwerk gemaakt dat aan de omschrijving voldoet. Door de jury is de prachtige foto van Christel Smits’ ‘Wenteltrap’ als winnaar uitgekozen. De ontwerpen voor Kleur-en-Rijk delen we graag via onze website.

Het ArtiBosch bestuur en haar vrijwilligers richt zich op het organiseren van Kunstenfestival ArtiBosch in 2021 op zondag 5 september. We hebben inmiddels de kunstenaars geïnformeerd en binnenkort vind je het programma elders op deze website. Ondanks de ontwikkeling rond covid en de maatregelen zijn we nog steeds positief gestemd. Volg onze website voor het laatste nieuws.

Winnende foto van Christel Smits, bewerkt door Loraine Elemans tot het logo van 2020/2021; bekijk ook Christel’s bijdrage aan de Online Expo.

Ook de overige kunstwerken van de Online Expo blijven voorlopig nog op onze website te bekijken.