Filmpje ArtiBosch 2022 en vrijwilligersbijeenkomst

Op zondag 4 september 2022 vond voor de 47e keer het ArtiBosch Kunstenfestival plaats op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Dat was niet mogelijk geweest zonder onze vrijwilligers, ondersteuners tijdens de jaarlijkse festival dag. Daarvoor organiseren we dan ook graag een bijeenkomst, als bedankje en ter motivatie voor weer een nieuw ArtiBosch jaar.

Vrijwilligers bijeen in Willem II met rondleiding

Het was een goed weerzien, waarbij we nog proostten op het nieuwe jaar. Ook werden we rondgeleid door Herbert van den Heuvel, die enthousiast vertelde over de geschiedenis en het huidige gebruik van Willem II Kunstfabriek, ooit sigarenfabriek Goulmy en Baar en toont ons trots de Spiegelzaal, het PopPodium, de Willem II Ateliers met oa. ‘onze’ Frank Willems en het gezellige Willem Twee Café.
Daar sluiten we af met een hapje en een drankje.

Film

Het videoteam van ArtiBosch bestond in 2022 uit Christ van Liempd en Vico van der Voort. Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst heeft voorzitter Cees Strobosch, die ook geinterviewd werd door het filmteam, deze promotiefilm geintroduceerd met veel dank aan de makers. Het ArtiKids team (Liesbeth en Olivia) genoten er zichtbaar van, net als de overige vrijwilligers.
Bekijk dit filmpje via de link.

Filmpjes van eerdere ArtiBosch versies

Het videoteam heeft al diverse jaren filmpjes gemaakt van ArtiBosch. Hieraan werkten naast Christ van Liempd en Vico an der Voort ook Fons Brenninkmeijer en Harry Zwanenberg mee. De impressie van Artibosch in 2018, 2019 en 2022 geeft een mooi beeld van de Kunstmarkt, optredens, ArtiKids en diverse interviews.

Diverse kunstenaars zijn door dit team geïnterviewd en bezocht in hun atelier. Bekijk de filmpjes van Petra Verlooij, Leo Stravers, Henrike van den Broek, Jan van Hoeck, Van Alkine (Alkine van der Laan) en Ben Acket.

Snapshots van Ellen Elemans

Als lid van het bestuur maakt Ellen tussen de bedrijven door op de dag van het Kunstenfestival ook wat foto’s met haar telefoon. Bekijk haar impressie van oa. de opbouw ‘s morgensvroeg, sfeerbeelden en activiteiten zoals het ‘chocolade schilderen’ (en lekker opeten van je kunstwerk) via de link. Meer foto’s van ArtiBosch 2022 kun je bekijken op de pagina Foto’s van 2022.